Pri postopku podaljševanja trepalnic vas sprejme strokovnjakinja/stilistka, ki vas najprej seznani o možnostih in stilih oblikovanja trepalnic. Nato se izbere primerna dolžina, ukrivljenost in debelina podaljšanih svilenih podaljškov, glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic. Pred nanosom umetnih trepalnic je zelo pomembno razmaščevanje naravnih trepalnic, ki zagotavlja uravnavanje pH-ja in zagotavlja večjo vzdržljivost trepalnic.

Podaljšane trepalnice se nanašajo na vaše naravne trepalnice, približno od 50 do 150 umetnih trepalnic na vsako oko. Seveda je to število odvisno od števila vaših naravnih trepalnic. Postopek je popolnoma varen tudi za uporabnice kontaktnih leč, saj se uporablja visokokakovostno Luxus lashes lepilo iz najkakovostnejših materialov, ki ne draži oči. Poleg tega se umetne trepalnice nanašajo 1 milimeter od veke, zato lahko naravna trepalnica nemoteno raste. Sam postopek nanašanja podaljšanih trepalnic traja približno uro in pol, vmes se lahko popolnoma sprostite ob prijetni glasbi in mirno zaspite, prebudite pa se z novimi, daljšimi in gostejšimi trepalnicami, ki čudovito poudarijo vašo obliko oči.

od 30€          cenik >>

če je le mogoče, pridite na sam postopek podaljševanja trepalnic brez maskare. Namreč, tako so naše naravne trepalnice že takoj pripravljene na nanos umetnih, brez dodatnega obremenjevanja oči z čiščenjem ličil. To je primerno še posebej za dame, ki imajo zelo občutljive oči.

NASVET

POSTOPEK

Perfect Make Up logo white

Cesta v Rošpoh 24

2351 Kamnica

O podjetju

040 645 552

Perfect Make up facebook
Perfect Make up facebook